Bij jou
De workshops kunnen plaatsvinden op een door jou gekozen locatie. Ik kom bij je thuis, onder je veranda of bijvoorbeeld in de kantine van je sportvereniging: alles is mogelijk. Het is fijn als er een grote tafel met voldoende licht is, net als water en eventueel stroom (afhankelijk van de workshop). De rest wordt verzorgd; ik neem een leuk tafelkleed mee, zorg voor gezellige en bijpassende versiering zeker als er iets te vieren is en er staat altijd iets lekkers op tafel. Workshops zijn te boeken vanaf zes personen.

Op locatie
Ben je alleen of met een kleinere groep dan is er de mogelijkheid om je op te geven voor een workshop op locatie. Onder het kopje ‘agenda’ vind je de workshop data en locaties. Ben je met minimaal zes deelnemers en wil je een workshop combineren met bijvoorbeeld een high tea, lunch of diner? Dat kan ook, hiervoor werk ik samen met restaurant De Basis in de binnenstad van Enschede. Stuur mij een berichtje via het contactformulier voor meer informatie.

De bus
Onze prachtige oldtimer Mercedes camperbus is nog deels ‘under construction’. Maar vanaf het voorjaar van 2020 klaar om als workshoplocatie te boeken. Niet elke workshop is geschikt voor de bus en omdat de bus een beperkte ruimte heeft is deze helaas ook niet geschikt voor grote groepen. De bus gaat af en toe ook mee als workshopbus naar leuke markten en fairs waar ik dan mini workshops geef in en rondom de bus.
Wil je een sneak peek van onze bus? Kijk dan op @puuropwielen

Groepsgrootte
De workshops vinden plaats vanaf zes personen. Ben je met een grote groep (> 15 personen) of heb je minder tijd dan de reguliere tijd stuur mij dan een berichtje via het contactformulier dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. 

Samenwerken?
Beschik je zelf over een geschikte locatie en zie je het wel zitten om samen te werken laat het mij dan zeker weten!