In de agenda vind je de workshops waar je je alleen of met een kleine groep voor op kan geven. Ook zie je hier de workshops terug die ik geef voor groepen, op deze data ben ik niet meer beschikbaar voor andere workshops.

Zondag 20 september Workshop 'Tapasplank branden'
[besloten groep]

Zaterdag 14 november Workshop 'Stippen'
[besloten groep]

houtbranden mint en puur

Stippen

do 08-10-2020 19:00

Molenstraat 9
7551 DA Hengelo
Nederland

Stippen ‘de basis’ bij Knetter 08.10.2020

€ 35.00 ± 2.50 uur

Deze workshop is verzet vanaf maart en op dit moment volgeboekt!! Je kan je nog aanmelden, ik plaats ik je op de wachtlijst en neem contact op als er een plekje vrij is. Binnenkort ook nieuwe data voor dit najaar.

Tijdens deze workshop leer ik je op een vlakke witte ondergrond de kunst en de technieken van het stippen. Welke kleuren geven het beste resultaat? En welke compositie kies je bij de vorm van je gekozen porselein? Aan het einde van de workshop neem je je eigen unieke exemplaar mee naar huis.

Informatie & aanmelden

Tapasplank branden

do 22-10-2020 19:00

Molenstraat 9
7551 DA Hengelo
Nederland

Tapasplank branden bij Knetter 22.10.2020

€ 35.00 ± 2.50 uur

Deze workshop is verzet vanaf april en al bijna volgeboekt!! Je kan je nog wel steeds aanmelden, mocht de workshop onverwachts toch echt vol zitten dan plaats ik je op de wachtlijst en neem contact op als er een plekje vrij is.

Tijdens deze workshop gaan we een houten plank bewerken met een houtbrander, geheel in jouw stijl. Een pakkende tekst, een mooie bloemenprint of geometrische lijnen en figuren; er is van alles mogelijk. Samen met een wit schaaltje naar keuze, dat je ook kan decoreren, wordt het een perfect borrel setje.

Informatie & aanmelden